Get Adobe Flash player

Guilty Gear Strive (PS5)

 

Győzedelmesked a Guilty Gear-sorozat legújabb részének minden eddiginél látványosabb összecsapásaiban!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2021.06.11
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 5 konzol

A Guilty Gear-sorozat vadonatúj játéka nem csak a verekedős játékok rajongóinak, de mindenkinek szól. A játék az elismert Guilty Gear Xrd-sorozat rendkívüli minőségű animációs technikákkal elért 3D-s grafikáját használja, amit könnyű összekeverni a kézzel rajzolt anime látvánnyal (2.5D). A széria karizmatikus karakterei teljesen átdolgozásra kerültek, és számos új harcos is csatlakozott hozzájuk. A játékmenet az előző játékokból lett átdolgozva, így továbbra is könnyen megtanulható, de mégis rendkívül mély, ha valóban a mesterévé akarsz válni. A játék emellett számos Daisuke Ishiwatari által szerzett rock számot és egy filmével vetekedő hosszúságú sztori módot is tartalmaz, amivel garantáltan elnyeri nem csak a Guilty Gear, de az anime rajongók tetszését is.

 

• Karizmatikus karakterek. A meglévő karakterek teljesen átdolgozásra kerültek, valamint számos új harcos is csatlakozott hozzájuk.
• Könnyen megtanulható, de minden eddiginél mélyebb harcrendszer.
• Daisuke Ishiwatari BGM és vokális számai, melyek közül a legtöbb teljesen új, igazán lélegzetelállítóvá teszik az összecsapásokat.
• Kényelmes internetes játék a „rollback netcode" jóvoltából (ez a legjobb módja az internetes verekedésnek a két játékos közti lag nélkül, mivel ez egy helyi összecsapásként szimulálja a beviteli hibák kijavításával anélkül, hogy a játékosok észrevennék)
• Számos különböző játékmód, köztük egy filmnél is hosszabb sztori mód.
• Rendszeresen kiadott DLC karakterek lehelnek új életet a játékba.