LEGO Brawls (PS5)

 

A LEGO® Brawls a LEGO-univerzum első csapat alapú verekedős játéka. Egyedi, villámgyors LEGO-adaptációja a multiplayer alapú platformereknek, teli építéssel, csatával és a LEGO-ra jellemző humorral!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2022.09.02
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


A LEGO® Brawls a LEGO-univerzum első csapat alapú verekedős játéka. Egyedi, villámgyors LEGO-adaptációja a multiplayer alapú platformereknek, teli építéssel, csatával és a LEGO-ra jellemző humorral! Gyűjts minifigurákat, nyiss meg powerupokat, építsd fel a saját minifigura hősöd, és küzdd fel magad a globális ranglista élére!


A játék lényege az építés, a kusztomizáció és a szintlépés, melynek révén a játékosok létrehozhatják a saját LEGO minifigura hősüket egyedi stílussal, stratégiával és személyiséggel. A LEGO-rajongók és a verekedősjátékok rajongói megnyitható minifigurákat gyűjthetnek, powerupokat szerezhetnek és emote-okat kaparinthatnak meg a kedvenc LEGO-világaikból, miközben felküzdik és felépítik magukat a globális ranglista élére! A játékosok világszerte csapatot alkothatnak és harcolhatnak 4 a 4 ellen, játszhatnak barátokkal, részt vehetnek egy battle royale stílusú játékmódban vagy a közönségkedvenc lokális kooperatív stílusban a Free-for-Brawl játékmódban.


Jellemzők


TESTRESZABHATÓ HARCOSOK - A játékosok eredeti LEGO kockákból hozhatják létre a saját, egyedi minifigura harcosukat

EGYEDI STRATÉGIÁK - A játékosok létrehozhatják a saját loadoutjukat, amit a saját preferenciájukhoz és játékstílusokhoz igazíthatnak

KÖZÖNSÉGKEDVENC LEGO TÉMÁK - Küzdd magad végig epikus LEGO-témákon és szetteken!

TÖBBFAJTA JÁTÉKMÓD - A pályák egyedi kihívásokat, győzelmi feltételeket és többjátékos módokat kínálnak

KÖZÖSSÉGI ESEMÉNYEK - Szezonális és korlátozott ideig tartó tartalmak érkeznek egész évben