F1® 24 (PS5)

 

Legyél a 20 versenyző egyike az EA SPORTS™ F1® 24-ben, a 2024 FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában! Engedd szabadjára a benned rejlő bajnokot, és fuss be egy igazán emlékezetes F1® karriert.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2024.05.31
Kiadó Electronic Arts Inc
 
 

Rendszerkövetelmények:

A Karrier módot 2016 óta nem dolgoztuk át ennyire, mint most. Vezess úgy, mint a legnagyobbak, és érezd magad egynek az autóval a vadonatúj, dinamikus EA SPORTS vezetési élmény segítségével. A kedvenc csapataidhoz és versenyzőidhez való kapcsolódással pedig lobbantsd fel a benned lévő szenvedélyt, és bizonyítsd be az új játékmódokban és kalandokban, hogy megvan benned, ami a győzelemhez kell.

 

Jellemzők


Engedd szabadjára a benned rejlő bajnokot a versenyzői Karrier módban
Most először lehetőséged van arra, hogy a frissen megújult karrier módban a jelenlegi F1® versenyzők egyikeként versenyezz. Játszhatsz a hősödet alakítva, tovább növelve annak meglévő statisztikáit és a hírnevét, visszahozhatod a múlt legendás ikonjait, hogy tovább építhessék F1®-örökségüket, vagy játszhatsz saját magadként is, és F1®- vagy F2TM-újoncként felküzdheted magad a ranglétrán.

 

Az F1® világához hű játékmenet-újítások
Megtapasztalhatod az új versenyzői elismerési rendszert, amely több szezonon keresztül követi az eredményeidet, valamint a titkos szerződésegyeztetési találkozókat, a több szezonon átívelő rivalizálásokat, az új átvezető jeleneteket, és hallhatsz tényleges F1®-közvetítésekből származó valódi versenyzői mondatokat. Mindez természetesen a 2024-es FIA Formula One World ChampionshipTM minden csapatához, versenyzőjéhez és pályájához elérhető lesz.

 

Vezess úgy, mint a legnagyobbak
Az EA SPORTS dinamikus vezetési élménye az eddigi legnagyobb frissítésünk a fizika és az autóvezetés terén, és ennek segítségével a valaha volt leghitelesebb és leglebilincselőbb vezetési élményt nyújtja, amelyet valaha átélhettél az F1® játékban. Az F1® 24 egy teljesen új kerékfelfüggesztési kinematikai rendszert, továbbfejlesztett gumimodellt, részletesebb aerodinamikai szimulációt, új motorbeállításokat és kibővített autóbeállítási lehetőségeket tartalmaz; így jobban tudod szabályozni, hogy a vezetési stílusod hogyan befolyásolja az autód teljesítményét és a versenystratégiát.

 

Bizonyítsd be, hogy joggal vagy a 20 versenyző egyike


Kihívási karrier
Egy új módot hoztunk létre a közösségünk számára az F1®-szezon nyújtotta élmények megtapasztalására. A Kihívási karrier mód epizodikus versenyélményt kínál mini karrier-forgatókönyvekkel. Képességeid egyedi események és kihívások teljesítésével tesztelheted. Versenyezz a legjobb pontszámokért a közösségi ranglistákon. Mondd el a véleményed a jövőbeli tartalmi epizódokról a közösségi médiában közzétett szavazásainkon.

 

Kétjátékos karrier
Visszatér kedvenc többjátékos versenyzői karriered, amelyben elérhető az egyjátékos versenyzői karrier összes új funkciója. Állj össze egy barátoddal, hogy kooperatív módban játssz ugyanazon F1®-csapat tagjaként, vagy versengjetek riválisként különböző csapatok színeiben.

 

Fanzone - lobbanjon lángra a szenvedélyed
Mutasd meg, hogy hűséges vagy kedvenc csapatodhoz és versenyződhöz, és a világ minden tájáról érkező versenyzőtársaiddal együtt dolgozva érd el, hogy dicsekedhess a Fanzone bajnokságban kiharcolt eredményeiddel. Teljesítsd a közös célokat Fanzone-társaiddal, hogy növeld a zónád profilját a ranglistán, és ezzel egyedi jutalmakat és tárgyakat oldhatsz fel. Fanzone-előmeneteledet a Racenet alkalmazásban követheted nyomon.