Get Adobe Flash player

Borderlands 2 (X360)

 

A Borderlands®2 középpontjában négy új ereklyevadász (Vault Hunter) története áll, akik azért küzdenek, hogy felszabadítsák Pandora bolygóját Handsome Jack – a Hyperion Corporation briliáns, karizmatikus, ugyanakkor teljességgel aljas vezérigazgatójának - elnyomása alól. A játékosok végigharcolják Pandora bolygóját, hogy megállítsák Jack-et ördögi terve megvalósításában, melynek célja „A Harcos” nevű ősi, idegen gonosz feltámasztása. Kalandjaik során számos, az első részből ismerős arccal találkoznak, többek között a négy, eredeti ereklyevadásszal Rolanddal, Lilith-tel, Brick-kel és Mordecai-jal. Ők, valamint számos új karakter segíti őket abban, hogy legyőzzék Jack-et, megsemmisítsék a Harcost és megmentsék Pandorát.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Szerepjáték (RPG)
Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2012.09.21
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videójáték konzol

A Borderlands®2 a díjnyertes, kritikusok által is elismert, kiváló eladásokat produkáló szerepjáték-shooter folytatása, melyben az első részben megkedvelt egyediség, a súlyos karakterek és persze a nonstop kooperatív, zsákmányvadász játékmenet is kibővült.


Vadonatúj főszereplők, képességek, környezetek, ellenségek, fegyverek és felszerelések találkozása egy gondosan megírt, ezer szállal kapcsolódó történetben. Szerezz új barátokat, állig fegyverezd fel őket és küzd velük vállvetve egy könyörtelen küldetés során. Célod a bosszú és a megváltás, kalandjaid helyszíne pedig Pandora felfedezetlen, kiszámíthatatlan, élettel teli világa.


A Borderlands®2 középpontjában négy új ereklyevadász (Vault Hunter) története áll, akik azért küzdenek, hogy felszabadítsák Pandora bolygóját Handsome Jack - a Hyperion Corporation briliáns, karizmatikus, ugyanakkor teljességgel aljas vezérigazgatójának - elnyomása alól. A játékosok végigharcolják Pandora bolygóját, hogy megállítsák Jack-et ördögi terve megvalósításában, melynek célja „A Harcos" nevű ősi, idegen gonosz feltámasztása. Kalandjaik során számos, az első részből ismerős arccal találkoznak, többek között a négy, eredeti ereklyevadásszal Rolanddal, Lilith-tel, Brick-kel és Mordecai-jal. Ők, valamint számos új karakter segíti őket abban, hogy legyőzzék Jack-et, megsemmisítsék a Harcost és megmentsék Pandorát.

 

Új cucc. Több cucc. Jobb cucc.

 

• Vadonatúj karakterek és kasztok: A bérgyilkos (Assassin), a szirén (Siren) és a katona (Soldier) visszatértek, egy új kaszttal - a Gunzerker-el kiegészülve, akinek halálos képességei lehetővé teszik, hogy a játékban található bármely két fegyvert egyszerre forgassa. És ezzel a képességgel többet tudsz elérni, mint amiről valaha is álmodni mertél, hogy lehetséges. Dupla géppuskák? Nem rossz. Dupla rakétavetők? Természetesen! Dupla mesterlövészpuskák? Persze, ha ezt szeretnéd! Kipróbálnál más stílusokat is? Valami taktikusabbat talán? Több osztály közül választhatsz!

 

Dinamikus kooperatív játék online, osztott képernyőn és LAN-on: Éld át a kalandot barátaiddal online, és LAN-on keresztül. A Borderlands®2 zökkenőmentes rendszere lehetővé teszi, hogy a kampányba bárikor bekapcsolódj - vagy kilépj belőle - anélkül, hogy bármikor újra kellene indítanod a játékot. És ha ez nem lenne elég: az új felszereléseidet az egyik játékól a másikba is átviheted!

 

• A világhoz kapcsolódó történet: A bosszúért és megváltásért folytatott küzdelmedet sorsodra hagyva, Pandora fagyott tundráján kezded. Fedd fel a Hyperion Corporation-t körülvevő gonoszt, és vedd fel a kesztyűt a világegyetem méretű hatalmas megtévesztés elkövetőjéve - a Hyperion gaz vezérigazgatójával, Handsome Jack - ellenében. (Aki ráadásul a Vault megnyitásáért járó dicsőséget is learatta.)

 


• Új, büntető fegyverrendszer: A procedurális rendszer új megközelítése millió és millió lehetséges fegyvert eredményez. A Borderlands®2 fegyvereinek stílusa és különbözősége megdöbbentő, és meglátod, rengeteg új s innovatív lehetőséged lesz ellenfeleid legyőzésére Pandora bolygóján. Tűz, elektromosság, maró sav és még számtalan más áll a rendelkezésedre, ahogy átküzdöd magad a Hyperion Corporation erőin! 

 

• 87 bazillion...minden: Az új fegyverrendszer mellett procedurálisan generált pajzsok, gránátok, idegen leletek, kaszt modifikációk és rengeteg más vár. És még azt hitted, hogy az eredeti Borderlands-ben sok zsákmány volt, mi?

 


• Pandora vadonatúj helyszínei: vadássz Pandora eddig soha nem látott területein, melyek élettelibbek, mint valaha. A sarkvidéki tundrától a veszélyes legelőkön keresztül, a titokzatos korrozív barlangokig s tovább - Pandora kiszámíthatatlan világa minden sarkon meglepetéseket rejt!

 

• Új ellenségek: A Borderlands®2-ben az ellenségek egész sora tör az életedre. A nagydarab, gorilla-szerű Bullymong-ok, a gonosz ragadozó Stalker-ek és a Handsome Jack parancsnoksága alatt álló Hyperion robothadsereg csak a Pandorán fellelhető új ellenségek egy kis része. Minden egyes harc új stratégiát igényel, mivel az ellenfelek most már együttműködnek és segítik egymást Pandora világának bátorságot próbáló csatáiban.

 

Előrendelői ajánlat

Borderlands 2 "Wimoweh" trailer 

  

Borderlands 2 - "Come and get me" trailer (magyar felirattal)

 

Borderlands 2 "Doomsday" trailer