Get Adobe Flash player

Borderlands: The Pre-Sequel! (X360)

 

INDULJ A BORDERLANDS UNIVERZUMÁBA, LŐDD SZABADDÁ ÉS PRÉDÁLD VÉGIG AZ UTAD EGY VADONATÚJ KALAND SORÁN, MELY PANDORA HOLDJÁRA REPÍT – EZ A BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL (AZ ELŐ-FOLYTATÁS)! Ismerd meg a Borderlands 2 gazemberének, Handsom Jacknek és hatalomra jutásának a történetét. Az eredeti Borderlands és a Borderlands 2 története közötti időt felölelő Pre-Sequel (Elő-Folytatás) új játékelemekkel gazdagítja a shooter és a szerepjáték műfaját keverő játékot, melyet gamerek milliói imádnak. Ússz a levegőben minden egyes alacsony gravitációs ugrás után, miközben ellenfeleidet felülről szeded le az új lézer és jégfegyverekkel. Pattanj be és fedezd fel a holdbéli tájat az új járművekkel, melyek tovább bővítik a pusztítás arzenálját.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Szerepjáték (RPG)
Lövöldözős / FPS
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2014
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videojáték-konzol

INDULJ A BORDERLANDS UNIVERZUMÁBA, LŐDD SZABADDÁ ÉS PRÉDÁLD VÉGIG AZ UTAD EGY VADONATÚJ KALAND SORÁN, MELY PANDORA HOLDJÁRA REPÍT - EZ A BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL (AZ ELŐ-FOLYTATÁS)!

Ismerd meg a Borderlands 2 gazemberének, Handsom Jacknek és hatalomra jutásának a történetét. Az eredeti Borderlands és a Borderlands 2 története közötti időt felölelő Pre-Sequel (Elő-Folytatás) új játékelemekkel gazdagítja a shooter és a szerepjáték műfaját keverő játékot, melyet gamerek milliói imádnak.

Ússz a levegőben minden egyes alacsony gravitációs ugrás után, miközben ellenfeleidet felülről szeded le az új lézer és jégfegyverekkel. Pattanj be és fedezd fel a holdbéli tájat az új járművekkel, melyek tovább bővítik a pusztítás arzenálját.

 

 

  • KÁOSZ A HOLDON! - Érezd a Hold alacsony gravitációját minden egyes lépéssel és taposással. Pusztíts az új, jég és lézer képességeket felvonultató fegyverekkel! A soha nem látott ellenfelek garantálják az űrbéli csavart.
  • HANDSOME JACK FELEMELKEDÉSE - Légy Handsome Jack hatalomra jutásának tanúja, és ismerd meg legendás Borderlands gazemberek eredettörténeteit. Ismerd meg a történetet Handsome Jack szemszögéből is.
  • AZ ANTIHŐSÖK ÚJ KASZTJA - Válassz a négy új karakterosztály közül, melyek között a következőket találod: Wilhelm a Rendfenntartó (Wilhelm the Enforcer), Nisha a Törvényhozó (Nisha the Lawbringer), és Athena a gladiátor (Athena the Gladiator). Vagy irányíts a sorozat történetében először egy harcképes Claptrap prototípust! Tapasztald meg a moralitás szürkezónáit, ahogy Handsome Jacknek dolgozol.