Get Adobe Flash player

NBA 2K13 (X360)

 

Világszerte több mint 5 millió eladott példánnyal és 25 “Az Év Sportjátéka” díjával az NBA 2K12 – mely a világ legsikeresebb NBA sportszimulációs videójáték sorozata - egy igazi szörnyeteg volt. Idén a 2K Sports és a legendás JAY-Z egyesítette erőiket. Az utóbbi a játék Executive Producer-eként új szintre emeli a sorozatot, mely immáron túlmutat a sportjátékokon. A továbbfejlesztett MyCareer móddal és a teljesen új funkciókkal az NBA 2K13 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az NBA történetének legjobb játékosait és a tehetségek legújabb dinasztiáját egymásnak eressze. Így akár a sokat vitatott kérdést, miszerint az 1992-es “Dream Team” vagy a 2012-es, amerikai férfiválogatott a jobb-e is eldönthetjük.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2012.10.05
Kiadó 2Ksports
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videójáték konzol.

A játék támogatja a Kinect mozgásérzékelőt, de anélkül is játszható.

Világszerte több mint 5 millió eladott példánnyal és 25 "Az Év Sportjátéka" díjával az NBA 2K12 - mely a világ legsikeresebb NBA sportszimulációs videójáték sorozata - egy igazi szörnyeteg volt. Idén a 2K Sports és a legendás JAY-Z egyesítette erőiket. Az utóbbi a játék Executive Producer-eként új szintre emeli a sorozatot, mely immáron túlmutat a sportjátékokon. A továbbfejlesztett MyCareer móddal és a teljesen új funkciókkal az NBA 2K13 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az NBA történetének legjobb játékosait és a tehetségek legújabb dinasztiáját egymásnak eressze. Így akár a sokat vitatott kérdést, miszerint az 1992-es "Dream Team" vagy a 2012-es, amerikai férfiválogatott a jobb-e is eldönthetjük.

 

  • Előrendelői bónusz (csak PS3 és Xbox 360 platformokon) - Azok a rajongók, akik előrendelik az NBA® 2K13 -at egy új, letölthető tartalomhoz jutnak, mely az „NBA 2K13 All-Star presented by Sprite" nevet viseli. Ez az extra tartalom - melynek helyszíne Houston, az 2013 NBA All-Star Game helyszíne - az All-Star hétvége négy eseményét tartalmazza: a „Rising Stars Challenge" játékot, az „East v. West NBA All-Star" játékot, a Három Pontos Versenyt (Three Point Contest) és az új Sprite Slam Dunk Versenyt, könnyen elsajátítható irányítással. Ki a város legjobb dobója - Larry Bird vag Kevin Durant? Ki a jobb zsákoló- Michael Jordan vagy Blake Griffin? Derítsd ki te magad, csak az NBA 2K13 All-Star letölthet tartalommal.

  • A producer: JAY Z - Az NBA 2K13 producere a többszörösen platinalemezes énekes és hip-hop mogul JAY Z. 

  • Amerikai kosárlabda - Végre megválaszolhatod a kínzó kérdést: Ki nyerné meg a fej fej melletti párbajt? Az 1992-es Dream Team vagy a 2012-es gárda? 

  • Továbbfejlesztett játékmenet olyan innovációkkal, mint:
  • Az irányító analóg kar: A sorozat történetében először az összes cselező mozdulat elérhető a jobb analóg karral, ahogy a dobások, a passzok és a mozdulat utáni akciók is. Köss össze pusztító crossovereket és a meccset eldöntő dobásokat a maximális irányíthatóság és hatékonyság érdekében.
  • Dinamikus dobás generátor: a dobásokat dinamikusan - on-the-fly - kerülnek létrehozásra, új, valós időben létrehozott ütközés-fizikával. 
  • Jellegzetes képességek: Minden egyes játékos egyedi képességekkel rendelkezik, melyekkel képes megváltoztatni a játék menetét. A játékosok úgy kerületk lemodellezésre, hogy saját, egyedi módjukon befolyásolják a játékot, Derrick Rose-tól (Csapatkapitány) egészen Kevin Durant-ig (Befejező). Tanuld meg, hogyan használd a játékosok egedi képességeit, és formáld a játékot a saját ízlésedre.
  • Megújult passzolási rendszer: A továbbfejlesztett gyorsszünetes passzolás több lehetőséget és irányítást ad a játékosok kezébe.

  • Kinect támogatás (csak Xbox 360-on) - Légy a csapatkapitány, kérj cseréket, vagy taktikai módosításokat az NBA 2K13 Kinect-es hangérzékelésével.

 

 

All-Star trailer

Jay-Z announcement trailer