Get Adobe Flash player

Emergency 2016 (PC)

 

Az Emergency 2016 a definitív katasztrófavédelmi szimulátor-játék, amely vadonatúj járművel és küldetésekkel gazdagítja az Emergency 5 Deluxe kiadását. Kombináld a polgári mentőszolgálatok és a műszaki mentők erőforrásait, és oldd meg a legnagyobb vészhelyzeteket!

 
 
Platform XBOX 360
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2015.11.27
Kiadó Koch Media
 
 

Rendszerkövetelmények:

Op.rendszer: Windows 7 SP1 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit / Windows 10 64-Bit
Intel Quad-Core 2.6GHz vagy AMD Quad-Core 2.6GHz vagy jobb precesszor
6 GB RAM
1 GB VRAM-mal rendelkező, NVIDIA GeForce 550Ti, AMD Radeon HD 6670 vagy jobb videokártya
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
DVD-meghajtó
18 GB szabad merevlemez terület
Szélessávú internetkapcsolat a többfős játékhoz.
A frissítések telepítéséhez internetkapcsolat szükséges.

Az Emergency 2016 a definitív katasztrófavédelmi szimulátor-játék, amely vadonatúj járművel és küldetésekkel gazdagítja az Emergency 5 Deluxe kiadását. Kombináld a polgári mentőszolgálatok és a műszaki mentők erőforrásait, és oldd meg a legnagyobb vészhelyzeteket!

 

Utazz vissza az időben a középkori Kölnbe és háríts el egy teljesen új vészhelyzetet: állítsd meg a Fekete Halál terjedését. Légy szemtanúja a járvány ismételt kitörésének napjainkban, a nagyléptékű vészhelyzetekben, és használd az új járművet, a „rohammentőt" a különféle helyzetek megoldására! Az Emergency 2016-ben megtalálod az Emergency 5 hallatlanul izgalmas játékmenetét, mely az eddigi legteljesebb Emergency-élményt nyújtja.

 

Jellemzők:

 

  • Egy középkori vészhelyzet: Az új középkori térkép Kölnbe kalauzol, ahol a Fekete Halál arat. Pestisdoktorként rajtad múlik, hogy meg tudod-e fékezni a ragályt az orvosságaiddal.
  • 5 új, izgalmas, nagyszabású művelet: A pestis öt új, nagyszabású, megoldandó küldetéssel vár. Küzdj meg az új típusú vészhelyzetekkel és tedd próbára képességeidet. 
  • 5 részletgazdag térkép: Navigálj az Emergency 5 négy, részletes térképén, valamint a teljesen új helyszínen, a középkori Kölnben, a nagyszabású mentési műveletek során. 
  • Irányíts több mint 20 egyedi szárazföldi és légi járművet a rendőrségtől, a tűzoltóktól, a katasztrófavédelemtől és a műszaki mentőalakulatoktól, melyek között megtalálod az új rohammentőt és az Emergency 5 exkluzív, történelmi tűzoltókocsiját. 
  • Négyfős online kooperatív játék: Egyesítsétek erőitek a szabadon játszható térképeken, amelyeken különleges többjátékos kihívásokkal találkoztok. 
  • Az Emergency 5 új grafikai motorja, valamint a továbbfejlesztett irányítás révén az Emergency 2016 a sorozat történetének legjobb grafikájával és a legintuitívebb, kézre álló irányításával rendelkezik.
  • A nagy teljesítményű térképszerkesztő segítségével akár 2 játékos - közös projekten dolgozva - saját vészhelyzeteket hozhat létre.