Get Adobe Flash player

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (XONE)

 

Japánban járunk, a Taisho-periódusban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki faszén eladásából él, arra tér haza, hogy családját egy démon lemészárolta, ráadásul fiatal húga, Nezuko, az egyetlen túlélő démonná változott. Habár a könyörtelen valóság összeroppantotta, Tanjiro elhatározza, hogy démonvadásszá válik, azért, hogy testvérét visszaváltoztassa, családja mészárosát pedig egyszer és mindenkorra elintézze.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2021.10.15
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

A testvérek bús történetében az emberiség és a démonok sorsa fonódik össze!


A Hinokami Chronicles egy lenyűgöző arena fighter stílusú játék a CyberConnect 2 csapatából, melyben a játékosok újraélhetik a Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc" és "Mugen Train Arc" felejthetetlen pillanatait.


Kövesd a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animéból ismerős Tanjiró történetét, miközben szembeszáll a démonokkal, hogy húgát, Nezukot visszaváltoztassa emberré.


Jellemzők

LENYŰGÖZŐ ARÉNACSATÁK
Sajátítsd el a számos képességet és az animéból ismerős gazdag karakterkínálatot, hogy felülkerekedj a kihívókon lokálisan vagy online*.


LENDÜLETES DRÁMA
Ragadd meg Tanjiro Kamado kardját, és vezesd végig útján, melynek során démonvadásszá válik, és megkísérli visszaváltoztatni húgát.


IZGALMAS BOSSHARCOK
Az akció és a dráma elérik csúcsukat a nagy hatalommal bíró démonok csatái során, melyek alaposan letesztelik Tanjiro harciasságát és rátermettségét.


AZ EREDETI ANIME SZINKRONSZÍNÉSZEK
Az anime angol és japán szinkronszínészei kölcsönzik hangjukat a játékban feltűnő karaktereknek.


*A Versus Online mód használatához PlayStation Plus / Xbox Live Gold előfizetés szükséges
**A mentések és a trófeák nem oszthatók meg a PS4-es és a PS5-ös változat között


***Ha már rendelkezel a PS4-es verzióval, annak lemezét a PS5-be helyezve elérheted a PS5-ös változatot is. A PS5-ös változat ezen eléréséhez lemezmeghajtóval rendelkező PS5 megléte szükséges.