Get Adobe Flash player

Dying Light 2 (XONE/XSX)

 

Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban megvívtuk a harcot a vírussal – és vesztettünk. Most ismét vesztésre állunk. A Város, az egyik utolsó nagy megmaradt emberi települést konfliktus szaggatja szét. A civilizáció visszazuhant a sötét középkorba. És mégis van reményünk.

 
 
Platform Xbox One
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.02.04
Kiadó Techland
 
 

Rendszerkövetelmények:

Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban megvívtuk a harcot a vírussal - és vesztettünk. Most ismét vesztésre állunk. A Város, az egyik utolsó nagy megmaradt emberi települést konfliktus szaggatja szét. A civilizáció visszazuhant a sötét középkorba. És mégis van reményünk.

 

Egy vándor vagy, akiben megvan az erő, hogy megváltoztassa a Város sorsát. Lenyűgöző képességeidnek azonban ára van. Múltad számodra értelmezhetetlen emlékei által kísérve elindulsz, hogy felkutasd az igazságot... de egy csatatér közepén találod magad. Fejleszd képességeid, ahogy legyőződ ellenfeleid és segíted társaidat - mind az ökleidre, mind a rátermettségedre szükséged lesz. De akárhová is vezessenek tetteid, csak egy dolog van, amit sohasem felejthetsz el - maradj ember!

 

HATALMAS, NYÍLT VILÁG
Vegyél részt az új sötét korba jutott város életében. Fedezz fel különböző útvonalakat és rejtett átjárókat, miközben megismered sokféle szintjét és helyszínét.

 

KREATÍV ÉS BRUTÁLIS HARC
Parkour-képességeiddel a legdurvább összecsapások kimenetelét is megváltoztathatod. A sebesség és a jó döntések, a csapdák és a kreatív fegyverek lesznek a legjobb barátaid.

 

NAPPAL ÉS ÉJSZAKA KÖRFORGÁSA
Ha eljön az éj, merészkedj a fertőzöttek sötét búvóhelyeire. A napfényben nem jönnek elő, de alkonyatkor a szörnyek vadászni kezdenek, és felderítheted elhagyott fészkeiket.

 

DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK
Formáld a Város jövőjét döntésekkel, tettekkel, és nézd, ahogy változik. Határozd meg az erőegyensúlyt választásaiddal a növekvő konfliktusban és teremtsd meg saját élményeidet.

 

2-4 FŐS KOOPERATÍV JÁTÉKMENET
Játssz akár négyfős kooperatív módban! Hosztold a saját játékodat vagy csatlakozz másokhoz, és nézd meg, az ő döntéseik mennyiben hoztak más eredményt.