Get Adobe Flash player

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure (XONE)

 

Sunny szeretné visszahozni a varázslatot Equestriába, felélesztve az elfeledett Maretime Bay Day fesztivált, de egy póni a fejébe vette, hogy derékba töri a tervet!

 
 
Platform Xbox One
Típus Gyerek
Nyelv lang
Megjelenés 2022.05.27
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Sunny szeretné visszahozni a varázslatot Equestriába, felélesztve az elfeledett Maretime Bay Day fesztivált, de egy póni a fejébe vette, hogy derékba töri a tervet! Mentsd meg az ünneplést divatbemutatók levezénylésével, a legcukibb állatok megtalálásával, a Pegasival való szárnyalással és sok mással. Szerezz egy segítő patát Hitchtől, Izzytől, Zipptől és Pipptől. Szabd testre pónijaid új ruhákkal, kiegészítőkkel és varázserőkkel. Még akár egy barátod is meghívhatod a minijátékokba! Szállj nyeregbe a mókáért a MY LITTLE PONY karakterek új generációjával, egy kalandban, amely csurig van töltve barátsággal és varázslattal!

 

Jellemzők


VÁLJ PÓNIVÁ
Irányítsd Sunny-t, a kalandos pónis, és vesd be varázserejét

 

TANULJ MEG ÚJ ERŐKET
Nyiss meg póniképességeket és kiegészítőket, beleértve a ruhákat, táskákat és varázsképességeket

 

FEDEZD FEL MARETIME BAY-T
Járd be Maretime Bay-t és hozd vissza a varázslatot

 

MULTIPLAYER PARTI
Két játékos is részt vehet a divatbemutatókon, a nyusziterelésben, és más minijátékokban!

 

MY LITTLE PONY and HASBRO and all related trademarks and logos are trademarks of Hasbro, Inc. © 2022 Hasbro. All Rights Reserved. Used with Permission. Published by Outright Games Limited. Software © 2022 Outright Games Limited. Developed by Melbot Studios © 2022.