Get Adobe Flash player

Hotel Transylvania: Scare-Tale Adventures (XONE)

 

Fedezz fel klasszikus mesevilágokat kedvenc karaktereiddel a Sony Pictures Animation filmekből a Hotel Transylvania: Scare-Tale Adventures-ben!

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2022.03.11
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Fedezz fel klasszikus mesevilágokat kedvenc karaktereiddel a Sony Pictures Animation filmekből a Hotel Transylvania: Scare-Tale Adventures-ben! Irányítsd Drac-et és Mavist és kalandozz kísérteties vonásokkal rendelkező, egyedi világokban, úgymint „Piroska és a Farkas", „Ali Baba és a negyven rabló", vagy „A császár új ruhája". Az ijesztő ellenfelek és pokoli feladványok közepette kell helytállnod különleges képességeiddel, ugrással, csúszással és ugrásokkal, túljutva ezen rémséges mesevilágokon. Olyan ikonikus Hotel Transylvania szereplőkkel futhatsz össze, mint Johnny, Murray, Wayne és mások, akik izgalmas küldetések és körmönfont kihívások megoldásában, valamint egy koporsónyi gyűjtögetnivaló összeszedésében segédkeznek. A tét magas, Drac és Mavis pedig csak rád számíthat!

 

Jellemzők

 

RÉMséges történetek
Látogass el klasszikus mesevilágok kísérteties változatába! Válj Mavissé a Piroska és a Farkasból, de óvatosan, mert Wayne, az éhes farkas a nyomodban lohol! Szerezz értékes kincseket a tolvajkirálynak és lépj be a Kincsek barlangjába. Oldj meg feladványokat, és találd meg a Blobby-császár új ruháit!

 

Fedezz fel új helyszíneket
Járj be egyedi világokat, hogy teljesíts kihívásokat: például találd meg Griffint, a láthatatlan embert! Áss első rejtett gyűjtögetnivalókat, elátkozott medálokat, érméket, melyeket elkölthetsz Murray boltjában.

 

Válj képességeid mesterévé
Szerezz erőteljes, új vámpírképességeket, ahogy legyőzöd az egyes fejezetek lényeit, és mutasd meg a gonoszoknak, ki a nagymenő! Aknázd ki Drac és Mavis szupererejét, szuperugrását, és egyéb képességeiket.