Get Adobe Flash player

Jumanji: The Video Game (XONE)

 

Egy játék azoknak, akik hátra akarják hagyni világukat.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2019.11.08
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Egyesítsd erődet három barátoddal ebben a fergeteges, akciódús Jumanji játékban, ahogy közösen próbáljátok túlélni a végső kihívást azok számára, akik hátra akarják hagyni világukat!

 

Kizárólag te és három csapattársad szerezheti vissza az ékköveket, és mentheti meg Jumanji-t. Keríts magad mellé pár barátot vagy MI társat az internetes vagy osztott képernyős módokhoz, és nézz szembe egy sereg gonosz fosztogatóval, halálos fenevadakkal és csapdákkal, valamint fedezd fel a vagány testreszabási lehetőségeket. Olyan hősökkel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor tudhatod, hogy megvannak hozzá a különleges képességeid, hogy - fergeteges módon felsülj vagy - megmentsd a napot!

 

• TÉRJ VISSZA A DZSUNGELBE - Játssz a film hőseivel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor egy fergeteges, új 3D-s akció-kalandjátékban!
• CSAPATBAN AZ ERŐ - Dolgozz együtt három barátoddal vagy MI csapattársaddal az internetes vagy osztott képernyős módokban, és győzzétek le az ellenfeleket, éljétek túl a halálos csapdákat, és mentsétek meg a világot.
• VESZEDELMES KÖRNYEZET - A Jumanji világa még nagyobb és káprázatosabb egy halálos új hegyi, városi és dzsungel környezettel.
• EGY VÉGTELEN KALAND - Ahogy folyamatosan csiszolod képességeidet és stratégiáidat, új kosztümöket és fegyverstílusokat oldasz fel, amikkel nem lesz egyik kör Jumanji sem ugyanolyan.