Klonoa Phantasy Reverie Series (XONE/XSX)

 

Klonoa visszatért! A Klonoa Phantasy Reverie Series részeként visszatér a Klonoa: Door to Phantomile és a Klonoa 2: Lunatea’s Veil felújított változatban a régi és új rajongók örömére.

 
 
Platform Xbox One
Típus Platformer
Nyelv lang
Megjelenés 2022.07.08
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Klonoa visszatért! A Klonoa Phantasy Reverie Series részeként visszatér a Klonoa: Door to Phantomile és a Klonoa 2: Lunatea's Veil felújított változatban a régi és új rajongók örömére. Készülj fel, hogy elindulj egy világmegmentő kalandra!

 

A Namco gondozásában eredetileg 1997-ben megjelent Klonoa egy oldalra scrollozós platformjáték, tele színes karakterrel, valamint vibráns világgal. Klonoaként a te feladatod lesz útnak indulni, hogy megmentsd Phantomile-t.

 

A franchise 25. születésnapja alkalmából a Klonoa: Door to Phantomile és a Klonoa 2: Lunatea's Veil remasterelt formában tér vissza, hogy együtt egy kettő-az-egyben kiadást alkossanak KLONOA Phantasy Reverie Series néven, amely elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon.

 

A grafika egy elegáns felújításon esett át, míg Klonoa szeretett világát és a klasszikus játékmenetet megőrizték.

 

A remaster részeként lehetőség van a nehézségi szint finomhangolására, amely lehetővé teszi az új játékosoknak, hogy egyből belevessék magukat az akcióba, valamint a régi rajongóknak, hogy könnyen visszarázódjanak.

 

Jellemzők


Kettő az egyben - Játssz a Klonoa: Door to Phantomile és a Klonoa 2: Lunatea's Veil játékokkal egy kiadásban.

 

Évfordulós felújítás - Fedezd fel, vagy fedezd fel újra Klonoa világát 60 FPS-ben és akár 4K felbontásban.

 

Ikonikus játékmenet - Fuss és ugorj, miközben a Wind Ringedet használod, hogy megragadd, vagy elhajítsd ellenségeidet.

 

Új funkciók - Finomhangold a nehézségi szintet, hogy teszteld a képességeidet és hívd meg egy barátodat kooperatív játékra, ha segítségre van szükséged.

 

KLONOATM Phantasy Reverie Series & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc.