WWE 2K23 (XONE)

 

Kibővített funkciók, gyönyörű grafika és az eddigi legjobb WWE élmény. Szállj ringbe a WWE szupersztárok és legendák mély névsorával, köztük olyanokkal, mint Roman Reigns, “The American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin és sokan mások!

 
 
Platform Xbox One
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.17
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

MÉG ERŐSEBB!
Kibővített funkciók, gyönyörű grafika és az eddigi legjobb WWE élmény. Szállj ringbe a WWE szupersztárok és legendák mély névsorával, köztük olyanokkal, mint Roman Reigns, "The American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin és sokan mások!

 

Jellemzők

 

2K SHOWCASE: INTERAKTÍV DOKUMENTUMFILMSZERŰ ÉLMÉNY
A bajnok megérkezett! Játszd végig John Cena 20 éves WWE pályafutásának kulcsmomentumait és a legkeményebb ellenfelei elleni mérkőzéseket. Bújj mindegyik ellenfelének, a WWE történetének néhány legnagyobbjának a bőrébe, miközben megpróbálod legyőzni Mr. Hustle, Loyalty and Respectet.

 

WARGAMES JÁTÉKMÓD
Ez a közönségkedvenc, akcióval teli mérkőzéstípus most debütál a WWE 2K23-ban és egy szívdobogtató, 3v3 és 4v4 többjátékos őrületet hoz el két egymás mellett álló ringgel, melyeket egy fémketrec zár körbe!


A TE MŰSOROD, A TE DÖNTÉSEID
A MyGM-mel egy heti műsor vezetését veheted át és versenghetsz a rivális menedzserekkel, hogy a brandedet a csúcsra juttasd. Most több választható GM-mel, további műsoropciókkal, több évaddal, kibővített mérkőzéskártyákkal és több meccstípussal akár 4 játékosnak.

 

AZ ÖSSZES KÁRTYA A KEZEDBEN
Gyűjts és fejlessz WWE szupersztár és legenda kártyákat, hogy létrehozhasd a legjobb frakciót a MyFACTION módban. Most online többjátékos móddal, a MyFACTION-ben már online is versenghetsz a globális dominanciáért.

 

HATÁROZD MEG A JÖVŐDET A MyRISE-BAN
Sétálj át a függönyön a WWE debütálásodkor és formáld a karriered WWE szupersztárként az utad során hozott döntésekkel, különböző történetszálakban - a The Lock-ban és a The Legacy-ban.

 

TIÉD AZ UNIVERZUM
A WWE világa a kezedben van a Universe sandbox módnak köszönhetően, amely a WWE vezetését bízza rád, kezdve a szupersztár névsortól, a viszályokon, bajnokokon és heti műsorokon át, egészen a prémium élő eseményekig!