Get Adobe Flash player

The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood (XONE/XSX)

 

Vesd bele magad a The Elder Scrolls Online fantasztikus világába minden korábbi és új Blackwoood fejezetével együtt!

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2021.06.08
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One vagy Xbox Series X konzol

GATES OF OBLIVION
A Gates of Oblivion egy egész éven át tartó összefüggő kaland a díjnyertes Elder Scrolls Online történetében, ami négy frissítésen keresztül bontakozik ki 2021-ben: az első negyedévben érkezik a Flames of Ambition DLC dungeon csomag, a második negyedévben a Blackwood fejezet, a harmadik negyedévben egy újabb DLC dungeon csomag, végül pedig a negyedik negyedévben egy sztori DLC. Blackwood területén a játékosok számos különböző helyszínt járhatnak be az ismerős Leyawiin és a visszatérő Gideon városától Blackwood zavaros lápjaiig, mielőtt a holtvidékre bemerészkedve felfednék az annak szívében rejlő Deadric tervet, mindezt több, mint 800 évvel a The Elder Scrolls IV: Oblivion eseményei előtt.

 

Az egész éven át tartó Gates of Oblivion 2021 márciusában veszi kezdetét minden játékos számára, amit a Mehrunes Dagon fenyegetését felfedő új dungeonokat hozó Flames of Ambition DLC dungeon csomag fog követni, ami közvetlenül a Blackwood fejezet történetéhez vezet. Azok számára, akik már most szeretnének belevágni a történetbe, tavasztól egy ingyenes prológus küldetéssel megtehetik, ami betekintést ad abba, mire számíthatnak a későbbiekben a játékosok.

 

A The Elder Scrolls Online: Blackwood a ZeniMax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátékának következő fejezete. Jóval az Oblivion Crisis előtt, a Longhouse Emperors üzletet kötöttek az ördöggel - Daedric Prince Mehrunes Dagon-nal. Az egyezség egy sor gyilkos baljós árulás és vészjósló kijelentés következménye, ami a Deadlands néven ismert rémálom birodalomba vezet, ahol a játékosok a Daedric Prince, Mehrunes Dagon megállításáért küzdenek. A játékosok azonban nem lesznek egyedül küldetésükön, ugyanis olyan visszatérő karakterek fogják támogatni őket a Daedric Prince ellen, mint Eveli Sharp-Arrow és Lyranth.

 

A Blackwood fejezet egy több, min 30 órányi tartalmat kínáló ördögi fő történetet tartogat rengeteg mellékküldetéssel és számtalan kényelmi újítással, valamit az első alkalommal bemutatkozó társakkal, akik oldalán a játékosok beutazhatják Tamriel vidékeit. A The Elder Scrolls Online: Blackwood keretében új Rockgrove Trial, Oblivion Portal World Events, egyedi fejezetspecifikus jutalmak és sok más egész évben tartó, lenyűgöző Daedric pusztítást tartogat az újonc és veterán játékosoknak egyaránt.

 

Egy új egész éven át tartó kaland
A Gates of Oblivion egy egész éven át tartó, összefüggő kaland, ami négy frissítésben bontakozik ki 2021-ben: a prológus küldetés (minden játékosnak ingyenes), a Flames of Ambition DLC dungeon csomag, a Blackwood fejezet, a harmadik negyedévben érkező DLC dungeon csomag és a negyedik negyedévben elérhető sztori DLC. A játékosok emellett ingyenes kényelmi és teljesítményjavító frissítéseket élvezhetnek minden negyedéves frissítéssel a fejlesztők egész éves elkötelezettsége részeként.

 

Vadonatúj társrendszer
A Blackwood fejezetben első alkalommal mutatkoznak be a társak a The Elder Scrolls Online világában. A feloldásukat követően a játékosoknak lehetőségük lesz kedvük szerint bejárni plusz támogatással Tamriel vidékeit. Útitársad Tamriel-szerte fejleszthető, képességekkel és szerepekkel ruházható fel, tárgyakkal szerelhető fel és még saját kapcsolati rendszerrel is rendelkezhet. Sajátos dolgokat kedvelhet és utálhat, a játékosok pedig személyes sztori küldetéseket is feloldhatnak számukra, ahogy mélyebben elmerülnek a rendszerben. A Nirn-t terrorizáló pusztító Daedric fenyegetés ellen sosem árthat egy állandó barát az oldaladon.

 

Frissített oktató szakasz
Az idén érkező vadonatúj oktató szakasz rugalmasságot biztosít a játékosoknak, akik kiválaszthatják a The Elder Scrolls Online közel hét éves történelmének pontosan melyik sztorijával akarnak kezdeni. Az újonc és veterán játékosok egyaránt kihasználhatják a frissített funkciót, mikor vadonatúj karakterükkel belépnek Tamriel világába, ahol több ezer órányi tartalomból válogatva lenyűgöző kalandokra indulhatnak.

 

Egy új The Elder Scrolls Online fejezet mindenkinek
A The Elder Scrolls Online: Blackwood tovább folytatja a 2017-es The Elder Scrolls Online: Morrowind fejezettel bemutatkozott The Elder Scrolls Online fejezet struktúrát. A fejezetek masszív mennyiségű új tartalmat és új funkciókat hoznak, melyek az új és meglévő ESO játékosoknak egyaránt elérhetők és szórakoztatók.
• Új játékosokok: Az új játékosok rögtön fejest ugorhatnak a The Elder Scrolls Online: Blackwood fejezetbe, megalkothatják karakterüket, valamint megismerkedhetnek az alapokkal a gyakorló területen a frissített oktató szakaszon, a korábbi ESO tartalmak végigjátszása nélkül. Mivel a The Elder Scrolls Online: Blackwood tartalmazza az alapjátékot, valamint a Greymoor, Elsweyr, Summerset és Morrowind fejezeteket is, az újoncok az új fejezet mellett további több száz órányi tartalomnak nézhetnek elébe Tamriel-szerte.
• Meglévő játékosok: Az ESO veteránok átvihetik már meglévő hősüket Blackwood területére új kalandokra. Szintjüktől függetlenül karakterük garantáltan talál majd megfelelő tartalmat, rögtön ahogy belépnek az új fejezetbe.

A The Elder Scrolls Online: Blackwood a tökéletes alkalom, hogy fejest ugorj az ESO világába, vagy Tamrielbe visszatérve folytasd kalandodat.