Get Adobe Flash player

The Elder Scrolls Online (XONE)

 

A The Elder Scrolls Online a díjnyertes sorozat legújabb epizódja, melyben a legendás játékélményt első alkalommal élhetjük át online. Játssz a barátaiddal, vagy kalandozz egyedül, a játék innovatív harcrendszere lehetővé teszi, hogy az akcióra és a taktikákra figyelj, ne pedig a felhasználói felületre. Használj bármilyen fegyvert vagy páncélt, amikor csak akarod, és szabd testre képességeidet, hogy a neked megfelelő módon játszhass, miközben felfeded Tamriel titkait, és hősies küldetések részesévé válsz. Járd be a Skyrim távoli vidékeit, a Morrowind titokzatos földjeit, a Daggerfall nyüzsgő és terjeszkedő nagyvárosait, vagy menj még tovább. Döntéseid - onnantól, hogy melyik szövetséghez csatlakozol, az általad megvívott csatákig – alakítják a saját sorsodat és Tamriel világának sorsát is.

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2014
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox ONE videojáték-konzol

A The Elder Scrolls Online a díjnyertes sorozat legújabb epizódja, melyben a legendás játékélményt első alkalommal élhetjük át online. Játssz a barátaiddal, vagy kalandozz egyedül, a játék innovatív harcrendszere lehetővé teszi, hogy az akcióra és a taktikákra figyelj, ne pedig a felhasználói felületre. Használj bármilyen fegyvert vagy páncélt, amikor csak akarod, és szabd testre képességeidet, hogy a neked megfelelő módon játszhass, miközben felfeded Tamriel titkait, és hősies küldetések részesévé válsz. Járd be a Skyrim távoli vidékeit, a Morrowind titokzatos földjeit, a Daggerfall nyüzsgő és terjeszkedő nagyvárosait, vagy menj még tovább. Döntéseid - onnantól, hogy melyik szövetséghez csatlakozol, az általad megvívott csatákig - alakítják a saját sorsodat és Tamriel világának sorsát is.

 

A The Elder Scrolls Online nagyjából 1000 évvel a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Sárkányszülött eljövetele előtt játszódik, röviddel Tiber Septim, Tamriel első császárának felemelkedését megelőzően. Három Szövetség alakult ki a kontinensen, és mindegyikük a terület feletti hatalomért küzd. Miközben ezek a nagyhatalmak a Császári Város - és ezzel együtt Tamiel - irányításáért harcolnak, a háttérben sötét erők mozgolódnak, akik a világ pusztulására törnek.

 

The Elder Scrolls. Online.

A legkelendőbb, díjnyertes fantasy-szerepjátékok 20 éve után az Elder Scrolls sorozat az online teret is meghódítja. Éld át eme epikus kalandot egyedül, vagy barátaiddal, guild-társakkal, és több ezer szövetségeseddel! Fedezz fel veszélyes barlangokat és kazamatákat, indulj kalandos küldetésekre Tamriel-szerte, és vegyél részt hatalmas csatákban, ahol játékosok küzdenek játékosok ellen, és ahol a győzteseké a hadizsákmány.

 

Játssz, ahogy neked tetszik
A továbbfejlesztett The Elder Scrolls harcrendszerrel valós idejű célzást, valamint stratégiai támadásokat és védekezéseket felvonultató harcokban vehetsz részt. Bármikor használhatod bármelyik fegyvert, és viselheted bármelyik páncélt, attól függetlenül, hogy milyen karakterrel játszol. Alakítsd ki saját stílusod az összetett karakter tesztreszabási lehetőségek és képességek révén.

 

Egy összekapcsolt játékvilág
Az ESO Megaserver technológiájának használatával mostantól nem kell, hogy kiválassz egy szervert, mivel ehelyett egy összekapcsolt világban játszol. A játék automatikusan a barátaiddal, a guild-társaiddal, azokkal, akikkel korábban már játszottál, illetve hasonló gondolkodású játékosokkal együtt helyez el. Egyszerűen csak ugorj be, és kezdd el a kalandod.

 

Küldetésed célja: Tamriel megmentése
Egy ellopott lélek. Egy gyülekező élőholt sereg. Egy küldetés, melynek célja, hogy visszaszerezd azt, ami csakis a tiéd. Tárd fel Tamriel rejtett titkait a saját tempódban és használd a játék iránytűjét, hogy mely az érdekes területekre vezet. Mentsd meg a világot a Daedrikus Herceg Molag Bal és csatlósainak - az első nekromanta, a Férgek Hercege, Mannimarco - ördögi ténykedésétől.