Get Adobe Flash player

Mighty No. 9 (XONE)

 

A Mighty No. 9 egy japán, 2D-s oldalra scrollozós akciójáték, amely a 8- és a 16-bites korszak klasszikusait modernizálja, a kor követelményeinek megfelelő látványvilággal, játékmenetbeli újításokkal, és a rajongók ötleteivel, így tolva át ezt a klasszikus műfajt a 21. századba!

 
 
Platform Xbox One
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2016.06.24
Kiadó Koch Media
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Klasszikus japán oldalra scrollozós akciójáték... modern köntösben!

 

A Mighty No. 9 egy japán, 2D-s oldalra scrollozós akciójáték, amely a 8- és a 16-bites korszak klasszikusait modernizálja, a kor követelményeinek megfelelő látványvilággal, játékmenetbeli újításokkal, és a rajongók ötleteivel, így tolva át ezt a klasszikus műfajt a 21. századba!

 

A főszereplő Beck, egy különleges robotgeneráció 9. tagja, aki valami megmagyarázhatatlan okból nem kapta el azt a misztikus vírust, amely a világ összes mechanikus lényét dühöngő őrültté változtatta. Fuss, ugorj, lőj és küzdd le a tucatnyi pálya kihívásait, kihasználva minden fegyvered és képességeid, melyeket Mighty Number-robot társaidtól zsákmányolhatsz, hogy végül megküzdj a végső gonosszal, aki az egész bolygó elpusztításán munkálkodik!

 

A Mighty No. 9 fejlesztésének minden aspektusa- a grafika, a pályadizájn, a zene, a programozás - komoly tapasztalattal és múlttal rendelkező veterán japán fejlesztők munkája, élen a projekt vezetőjével, a legendás Keiji Inafunéval!

 

 

  • Klasszikus 2D-s játékmenet modernizálva: Küzdj meg a Mighty-robotok 8 másik tagjával, legyőzésük után megszerezve azok képességeit és felszerelését!
  • Juss túl a kampány 12, kihívásban bővelkedő küldetésén, mely próbára teszi a platform- és az akciójátékok terén szerzett képességeid!
  • Nyisd meg a New Game+ módot, amely két extra nehézségi szinttel vár, ha az alapjáték kihívása nem lenne elég magas számodra.
  • Több tucatnyi miniküldetés a Kihívás-módban, ahol minden tapasztalatodra és tudásodra szükség lesz a feladatok teljesítéséhez!
  • Boss Rush-mód: Küzdj meg újra a játék főgonoszaival, méghozzá időre! Próbáld lefaragni a másodperceket, majd oszd meg a világgal a sikered - mutasd meg a barátaidnak és az online világnka, hogy te vagy a játék királya!
  • Mutasd meg a világnak, hogy te vagy a Leghatalmasabb: vegyél részt a 2 fős online versenyekben, ahol nem csupán az idő, de egy másik játékos is az ellenfeled a pályák teljesítése során!
  • 2 fős online kooperatív Challenge-mód: vegyél részt egy tucatnyi online küldetésben egy barátoddal, Becket és hű társát, Callt irányítva! Használd ki kettőjük képességeit, hogy túljuss a különleges kihívások nehézségein!
  • Válts a hagyományos, és a 8-bites zenei aláfestés között: mivel a játék akár a veterán zeneszerzők „Ki kicsoda" könyve is lehetne - a fedélzeten olyan legendák szolgálnak, mint Manami Matsumae, Takeshi Tateishi, Ippo Yamada - úgy gondoltuk, miért ne legyen retro szál is? A Mighty No. 9-ben ezért a játék teljes zenei anyagának chiptune változata is megtalálható, amit egy gombbal kapcsolhatsz ki-be!