Get Adobe Flash player

Devil May Cry 5 Special Edition (XSX)

 

Vágd át magad a démoni hordákon még SSStílusosabban a Devil May Cry 5 az újgenerációs konzolok erejével új szintre emelt és kibővített változatával!

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2020.12.01
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox Series X konzol

A Capcom igazán SSStílusosan kezdi az új konzolgenerációt a Devil May Cry 5 Special Edition-nel. A nagy múltra visszatekintő kiadó első újgenerációs címeként a Devil May Cry 5 Special Edition az új konzolok erejének köszönhetően új funkciókkal és játékmódokkal megpakolva érkezik, valamint a sokak által kért játszható Vergil karakterrel. A Devil May Cry 5 Special Edition-nel a Capcom tovább fokozza a stílusos akciót olyan újgenerációs funkciókat bevezetve, mint a ray tracing technológia, a továbbfejlesztett 3D hangok, olyan közönség kedvenc módok, mint a Turbo mód és a Legendary Dark Knight mód, valamint a Deluxe Edition és az EX Color Pack tartalmai.

 

Forgasd Yamato pengéjét - Emeld új szintre a stílusos akciót Dante régi riválisa és ikertestvére, Vergil szerepében.
Új játékmódok - Tedd magad próbára a Legendary Dark Knight mód és a Turbo mód egyedi kihívásaival szemben.
o Legendary Dark Knight mód: Az extra kihívásra vágyó rajongók próbára tehetik képességeiket és stílusukat őrületes mennyiségű ellenféllel szemben a Legendary Dark Knight módban.
o Turbo mód: Az adrenalinfüggők reakcióidejük határait feszegethetik a megnövelt sebességű Tubro módban, ami 20%-kal növeli a játékmenet ütemét a még gyorsabb és gördülékenyebb kombólehetőségekért.
Bloody Palace - Nézz szembe az eredetileg a Devil May Cry 5 megjelenést követő ingyenes tartalmaként kiadott Bloody Palace szintjeinek egyre növekvő kihívásaival. Csak a legügyesebb démonvadászok fognak feljutni a csúcsra, hogy szembenézzenek a végső kihívással.
Magas oktánszámú stílusos akció - Játssz négy különböző karakterrel: Nero, Dante, V és a frissen hozzáadott Vergil. Vágj utat magadnak Redgrave City romjai között a más-más játékstílust biztosító karakterekkel, ahogy szembenézel a démonok hordáival.
Úttörő grafika - A Capcom saját RE Engine motorjával fejlesztett Devil May Cry 5 Special Edition új magasságokba repíti a látvány minőségét olyan grafikával, ami teljesen kihasználja a fotórealisztikus karakterdizájnt, szemkápráztató fényeket és környezeti hatásokat. Ez a hihetetlen látvány ray tracing technológiával*, 4K felbontással, megnövelt képfrissítéssel és csökkentett töltési idővel lett tovább fokozva.
Élénk 3D hangok - Tartsd fent SSStílusos kombóidat a frenetikus akció közepette az ellenségek mozgását realisztikus részletességgel visszaadó hangokat követve.

 

*A ray tracing egy frissítés részeként lesz elérhető Xbox Series S/X-re.