ENDLESS Dungeon (XONE/XSX)

 

Az ENDLESS Dungeon a roguelite, a taktikai akció és a tower defense keveréke a díjnyertes ENDLESS-univerzumban. Ugorj fejest egy elhagyatott űrállomásba egyedül, vagy barátokkal (kooperatív módban), toborozz csapatot a hajótörött hősökből, és védd meg kristályod a végtelen hullámokban érkező szörnyekkel szemben...

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2023.10.19
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Az ENDLESSTM Dungeon a roguelite, a taktikai akció és a tower defense keveréke a díjnyertes ENDLESSTM-univerzumban. Ugorj fejest egy elhagyatott űrállomásba egyedül, vagy barátokkal (kooperatív módban), toborozz csapatot a hajótörött hősökből, és védd meg kristályod a végtelen hullámokban érkező szörnyekkel szemben... vagy halj bele a próbálkozásba, tölts újra, és vágj neki ismét a feladatnak!

 

Jellemzők

 

Vannak tornyaink és fegyvereink
Egy szörnyekkel és rejtélyekkel teli, elhagyatott űrállomáson ragad ragadtál. Ahhoz, hogy kijuss, el kell jutnod a Core-ba, de ehhez szükséged lesz kristály robotodra, amelynek ezen űrrom procedurálisan generált szobáinak túlélésében kulcsfontosságú szerepe van. Sajnos elég gyenge pára, és minden szörny ki akar harapni belőle egy darabot. Gyorsan kell gondolkoznod, jól kell tervezned, le kell raknod lőtornyaid és... aztán jöhet a tűzijáték! Bogarak, botok és blobok mindent megtesznek azért, hogy kristályod és téged is porrá zúzzanak. Fegyverek és lőtornyok széles arzenálját használva kell megtalálnod a legjobb eszközöket, melyek életről és halálról döntenek.

 

Vágj neki egyedül, vagy verődj csapatba barátaiddal
Szembenézhetsz az állomás rémségeivel egyedül, vagy barátok társaságában a 3 fős kooperatív módban. Ha összeállt a csapat, készíts tervet. Válassz nekik fegyvereket egy gazdag arzenálból, mely lángszórót és mérgező mesterlövészpuskát is felvonultat. Ha készen állsz, lépj be az állomásra egy szereplő küldetésének teljesítéséhez, esetleg próbálj elmenekülni, vagy csapj szét a helyiek között! Valószínűleg belehalsz a próbálkozásba, de hé, ebben az űrdungeönben a dolgok már csak így működnek!

 

Állítsd össze vakmerő csapatod
Ismerd meg a hősök színes gárdáját, akik mind egy célért küzdenek: elhúzni innen! Mindannyian hozzáraknak a küldetéshez. Ott van a tankos Bunker, aki felfogja a sérüléseket, a tüzes Blaze, aki imád dolgokat felrobbantani, vagy Shroom, aki „nem szokványos" füstölőjével gyógyítja meg társait. Válaszd ki hőseid és építsd fel a hozzád leginkább passzoló csapatot. Ahogy megismered őket, rájössz, hogy mindannyiuknak megvan a maga motivációja és titka...

 

Szörnyek, veszélyek, titkok és kincsek
A meneküléshez túl kell jutni az állomás minden veszélyén - igen, az összesen. A halálos robotokon, a könyörtelen szörnyeken, a looton, és a minden sarokban ott leselkedő hatalmas bestiákon. Minél mélyebbre jutsz ebben a roncshalomban, annál több mindent fedezel fel tragikus múltjával kapcsolatban. Vajon az állomás miért húz be magához minden hajót, amely a közelébe kerül? Miért kerülsz ide vissza, akárhányszor csak meghalsz? Nem számít, mennyire ismered az ENDLESSTM-univerzumot, az állomás garantáltan tartogat meglepetést.

 

Minél több halál, annál több fejlődés
Sajnálom, hogy tőlem tudod meg, de ez nem lesz egyszerű és meg fogsz halni...sokszor. De nincs ezzel baj, mert akárhányszor elpatkolsz, visszakerülsz a Szalonba. Gondolj erre úgy, mint a küldetésed bázisára (ahol italhoz is juthatsz), egy helyre, ahol fejlesztheted hőseid és fegyvereid, új utakat nyithatsz meg a Core-hoz, beszélhetsz a helyiekkel, zenét hallgathatsz. Aztán fejest ugorhatsz ismét az állomás kihívásaiba, és megpróbálhatsz kijutni - ismét.