Get Adobe Flash player

Judgment (XSX)

 

Fedezd fel a Yakuza-sorozat alkotóinak kritikusok által elismert alkotását káprázatosan felújított grafika, 60 FPS és az összes korábban kiadott kiegészítő kíséretében a Judgment újgenerációs változatával!

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2021.04.23
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox Series X konzol

A kritikusok által elismert Yakuza-sorozat alkotóinak játéka, a Judgment a kegyvesztett ügyvéd, Takayuki Yagami megváltásért folytatott utazását mutatja be, aki múltja által üldözve magánnyomozóként küzdi át magát Kamurocho alvilági bűnhálózatán egy sor szörnyű gyilkosság nyomában. Ebben a pszichológiai thrillerben az igazság és az irgalom közti egyensúly folyton a küszöbön áll.

 

Üldözz gyanúsítottakat, keress nyomokat és gyűjts bizonyítékokat a bíróságra, de légy óvatos, mert minden sarkon sötét alakok lesnek rád. Vajon megtudod különböztetni ki a barát és ki az ellenség? Engedd szabadjára két egyedi harcstílusod ellenfeleid leterítésére az izgalmas összecsapásokban. Tele hollywoodi minőségű harcjelenetekkel és filmszerű csavarokkal, ebben a rejtélyben garantáltan nem lankad majd egy pillanatra se a figyelmed.

 

A Judgment ezen változata tartalmazza az összes kiadott kiegészítőt feljavított grafikával.

 

• Feljavított grafika és 60 FPS
• Tartalmazza az összes korábban kiadott DLC-t
• Csökkentett töltési idők

 

© SEGA. SEGA, the SEGA logo and Judgment are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.