PAC-MAN WORLD Re-PAC (XONE/XSX)

 

Szüntesd meg a kalandéhséged a PAC-MAN WORLD Re-PAC-kel!

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Kaland
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.08.26
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Szüntesd meg a kalandéhséged a PAC-MAN WORLD Re-PAC-kel!

 

Az eredetileg 1999-ben megjelent PAC-MAN WORLD volt PAC-MAN izgalmas debütálása a 3D platforming műfajban. Az első rész a PAC-MAN WORLD trilógiában 1,5 millió példányban kelt el világszerte. Most pedig a remaster, amit a rajongók kértek hamarosan megérkezik!

 

A PAC-MAN WORLD Re-PAC-ben PAC-MAN hazaérkezik a születésnapján, de a Ghostok elrabolták PAC-MAN családját és barátait és tönkretették a partiját! PAC-MAN-nek el kell indulnia egy kalandra a Ghost Island hat területén keresztül, hogy megmentse a családját és barátait, aztán szembe szálljon a Ghostok főnökével, TOC-MAN-nel!

 

Felújított grafikával, fejlesztett játékmenettel és frissített funkciókkal, a PAC-MAN WORLD Re-PAC egy olyan akció/platforming játék lett, amely remek szórakozás nyújt mind a tapasztalt PAC-fanoknak mind pedig az új játékosoknak.

 

Jellemzők

 

Modernizált grafika - Kihasználva a jelenlegi generációs hardvereket, ebben a 3D platformerben megtalálod az intuitív játékmenetet, frissített látványt, mint az új kinézetet PAC-MAN-nek és a Ghostoknak, továbbá fejlesztett kezelőfelületet, tökéletesre hangolt környezeti részleteket és szélesvásznú akciót.

 

Több játékmód - Kalandozz át a fő játékmódon, a QUEST MÓDBAN, játssz a 3D labirintus kollekcióval és klasszikus stílusú játékmenettel a MAZE MÓDBAN, valamint élvezd az eredeti, árkád klasszikust az ORIGINAL MÓDBAN.

 

Kalandok világa - Kerüld el a Ghostokat és más ellenségeket, oldj meg rejtvényeket és gyűjts tárgyakat mind a hat zónában a Ghost Island-en: Pirate Areas, Ruins Area, Space Area, Funhouse Area, Factory Area és Mansion Area - mindegyik több szinttel és egyedi Boss csatával!

 

Vannak mozdulatai! - PAC-MAN többet tud a futásnál és az evésnél - képességei közt szerepel a butt-bounce, rev-roll, hover ugrás és még több, melyeket a hat zónában használhat, miközben PAC-DOT-okat, gyümölcsöket, és poweruppokat gyűjt. Válj legyőzhetetlenné és sétálj a víz alatt a Metal PAC-MAN poweruppal és válj MEGA PAC-MAN-né, hogy megedd a szellemeket!

 

Szabadítsd ki a PAC-FAM-et és barátaid - Keress kulcsokat, amelyek a világokban vannak elrejtve, hogy megments, PAC-MOM-ot, PAC-BOY-t, PAC-SIS-t, Professor PAC-et, PAC-BUDDY-t és Pooka-t. Minden mentéssel PAC-MAN előnyt szerez a végső csatánál a rettegett TOC-MAN ellen!