Star Trek Prodigy: Supernova (XONE/XSX)

 

Miután a Protostar furcsa jeleket észlel egy haldokló csillagról, Dal R’El és Gwyndala versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék a barátaikat, a hajójukat, egy új földönkívüli fajt és egy teljes bolygórendszert mielőtt egy szupernóva elpusztítaná azokat!

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.10.14
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Miután a Protostar furcsa jeleket észlel egy haldokló csillagról, Dal R'El és Gwyndala versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék a barátaikat, a hajójukat, egy új földönkívüli fajt és egy teljes bolygórendszert mielőtt egy szupernóva elpusztítaná azokat!

 

Az egyedi képességeiket használva kell megoldaniuk ötletes rejtvényeket, elviselni az ellenséges környezetet és megküzdeni halálos robothadseregekkel annak érdekében, hogy Dal és Gwyn megmentsék az elfogott társaikat, Jankom Pogot, Rok-Tahkot, Zerot és Murf-t. Azonban hamar felfedeznek egy új, halálos ellenséget, amelyiket semmi nem állíthatja meg abban, hogy elpusztítsák a Protostart és megváltoztassák a történelmet!


Jellemzők


• CSATLAKOZZ A CSILLAGFLOTTÁHOZ - Játssz, mint Dal R'El és Gwyndala és mentsd meg a szétszóródott legénységet. Játssz egyedül, vagy egy 2-játékos kooperatív módban ebben az izgalmas akciókalandban.


• LÉGY BÁTOR - Fedezd fel az Osiri, a Mirios és a Taresse földönkívüli világát, melyek mindegyike saját ellenséges környezettel, rejtvényekkel, kihívásokkal és rejtélyekkel rendelkezik.


• ELSŐ TALÁLKOZÁS - Lépj kapcsolatba egy földönkívüli fajjal, ismerd meg a történelmüket és derítsd ki a titkaikat.


• KONFIGURÁLD A PROTOSTART - Gyűjts ikonikus trinketeket a Star Trek univerzumból és használd őket a Protostar testreszabására.