Resident Evil Village Gold Edition (XONE/XSX)

 

Éld át a túlélő horrort úgy, mint még soha a Resident Evil Village-ben, a műfajt meghatározó Resident Evil-franchise nyolcadik, díjnyertes fő felvonásában.

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Horror
Nyelv lang
Megjelenés 2022.10.28
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Éld át a túlélő horrort úgy, mint még soha a Resident Evil Village-ben, a műfajt meghatározó Resident Evil-franchise nyolcadik, díjnyertes fő felvonásában. A kritikusok által is elismert Resident Evil 7 biohazard után játszódó történet főszereplője Ethan Winters, aki egy hóval borított faluba keveredik, amely telis tele van rémisztő ellenfelek sokaságával. A Resident Evil-széria hősével, a Chris Redfielddel való pusztító találkozást követően Ethan Chris nyomába ered, hogy választ kapjon kérdéseire, de ehelyett egy teljesen új rémálomban találja magát...

 

A Resident Evil Village Gold Edition az alapjáték és a sokak által várt Winter's Expansion DLC gyűjteményes kiadása, melynek megjelenése 2022. október 28-án esedékes. A Winter's Expansion új módon teszi lehetővé a kampány élvezetét a „Third Person" kameranézet jóvoltából; a „The Mercenaries Additional Orders" az akciódús „The Mercenaries" játékmód egy masszív frissítése, amely új játszható karaktereket tartalmaz; végül pedig a „Shadows of Rose" a történet folytatása, amely 16 évvel az alapjáték befejezését követően veszi fel a fonalat. A Resident Evil Village Gold Edition egy vouchert is tartalmaz a Resident Evil Village Trauma Packhoz.

 

Jellemzők

 

  • Egy új nézőpont - Kövesd végig a nyolcadik fő Resident Evil-fejezetet az új „Third Person" kameranézetet használva. A Resident Evil Village belső nézetét kiegészítő új opcióval nem csupán az alapjáték, de a Winter's Expansion is élvezhető.

  • A történet folytatódik - A „Shadows of Rose" folytatja a Winters-család sagáját, 16 évvel a Resident Evil Village eseményei után. A bővítmény főszereplője Rose Winters, Ethan lánya, aki rémisztő képességeivel küzd. Fedezd fel a Megaycete elméjének rémisztő és kifacsart világát miközben gyógyír után kutatsz.

  • A Mercenaries visszatért, és nagyobb, mint valaha - A sokak által szeretett, időre menő mód, a „The Mercenaries" új funkciókkal tér vissza. Az eredeti tartalmon felül a „The Mercenaries Additional Orders" olyan játszható karaktereket mutat be, mint Lady Dimitrescu, Chris Redfield és Karl Heisenberg, ráadásul mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. Ezen extra tartalom a Resident Evil Village Gold Editionhöz és a Winters' Expansionhoz új pályákat és egyéb újításokat is tartalmaz.

  • Bónusz játék - A Resident Evil Village hozzáférést biztosít az ingyenes multiplayer élményhez, a Resident Evil Re:Verse-hez, amely 2022. október 28-án jelenik meg a Resident Evil Village Gold Edition-nel és a Winters' Expansion-nel párhuzamosan. Ikonikus karakterek garmadája néz szembe négy-6 fős deatmatch csaták során, klasszikus helyszíneken.

  • Ismerős arcok és új ellenfelek - A Resident Evil-széria hőse, Chris Redfield visszatér, ismeretlen motivációk által hajtva. Ethan számos új ellenféllel kénytelen szembenézni a faluban, akik mindegyike egyedi támadásokkal rendelkezik.

  • A harc evolúciója - Az ellenfelek támadásával szemben a Resident Evil Village-ben Ethan többféleképpen is védekezhet, akár arrébb is rúgva ellenfeleit egy lélegzetvételnyi időért, így a játékosok az eléjük kerülő akadályok és kihívások túlélése érdekében számos stratégiát kivitelezhetnek.

  • Kedvelt funkciók térnek vissza - A Resident Evil Village-ben számos, a korábbi Resident Evil-szériából ismerős funkció tér vissza, mint a „Duke", a kereskedő, akinél tárgyak vehetők és adhatók el, receptek vásárolhatók a kraftoláshoz, vagy a fegyverek szabhatók testre.

  • A legújabb technológia - A RE Engine a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S legújabb technológiájával karöltve hiperrealisztikus grafikával, immerzív hanggal, minimális töltési idővel kelti életre a falut és annak lakóit.

  • Játssz generációkon át - A Resident Evil Village birtokosai ingyenes hozzáférést kaphatnak a PlayStation 5-ös verzióhoz a PlayStation 4-es lemez birtokában (ennek a játék során folyamatosan a gépben kell lennie; használatához lemezmeghajtóval rendelkező konzol szükséges); az Xbox One lemezes verzió tulajdonosai a Smart Delivery révén érhetik el az Xbox Series X-es változatot. (ennek a játék során folyamatosan a gépben kell lennie; használatához lemezmeghajtóval rendelkező konzol szükséges)