ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition (XSX)

 

Az ELDEN RING Shadow of the Erdtree a FromSoftware történetének eddigi legnagyobb kiegészítője, melyben a játékosok az elismert fantasy akció-RPG világának egy titokzatos rejtélyét fedezhetik fel.

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Szerepjáték (RPG)
Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2024.06.21
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Figyelem: A Shadow of the Erdtree kiegészítő a dobozban található letöltőkóddal érhető el. A letöltéshez aktív, szélessávú internetkapcsolatra, valamint elegendő tárkapacitásra van szükség. A változás jogát fenntartjuk.

A több száz elismerést, többek között a The Game Awards „Az év játéka" és a Golden Joystick Awards „Az abszolút év játéka" díjat bezsebelő ELDEN RING új kalandot hoz a Tarnishedek számára a Lands Between világában! Az ELDEN RING Shadow of the Erdtree a FromSoftware történetének eddigi legnagyobb kiegészítője, melyben a játékosok az elismert fantasy akció-RPG világának egy titokzatos rejtélyét fedezhetik fel.

 

Tartalma:

 

• Elden Ring alapjáték (lemezes)
• Shadow of the Erdtree kiegészítő (letöltőkód)

 

Jellemzők


Egy új történet
Miquella vezetésével a játékosok az Árnyék földjére tévednek, egy helyre, melyet beárnyékol az Erdtree, és ahová Marika-istennő elsőként tette be lábát.

 

Egy ismerős világ teli új titkokkal
Az ELDEN RING Shadow of the Erdtree a Lands Between-en túli Árnyék földjére vezet, amely az ELDEN RING egy teljesen új világa. A játékosok a két hatalmas, változatos helyszínekkel, aprólékosan kidolgozott dungeönökkel és hatalmas ellenségekkel teli terület között szabadon járhatnak.

 

Egy továbbmélyített RPG
A Shadow of the Erdtree új fegyverekkel, felszereléssel, fegyverképességekkel és varázslatokkal bővíti ki az ELDEN RING világát, valamint új ellenfelekkel, bossharcokkal és történetekkel mélyíti tovább a játékosok szabadságát. Nézz szembe a fenyegetésekkel az új eszközök és erők segítségével!

 


©Bandai Namco Entertainment Inc. / ©2024 FromSoftware, Inc.