Marvel's Midnight Suns (XSX)

 

Amikor a démoni Lilith és a félelmetes hordája egyesül Hydra seregeivel, akkor ideje elszabadítani a Marvel sötét oldalát.

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2022.12.02
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Az Enhanced Edition tartalma:

 • Marvel's Midnight Suns alapjáték
 • Enhanced Premium Pack (5 prémium skinnel)*
  • Captain America (Future Soldier)
  • Captain Marvel (Mar-Vell)
  • Magik (Phoenix 5)
  • Nico Minoru (Sister Grimm)
  • Wolverine (X-Force)

 

HA LESZÁLL A SÖTÉTSÉG, EMELKEDJ FEL!

 

TE VAGY THE HUNTER, A LEGENDÁS DÉMONÖLŐ EGY REJTÉLYES MÚLTTAL... ÉS TITKOKKAL, AMELYEKET MÉG TE SEM FEDTÉL FEL.

 

Amikor a démoni Lilith és a félelmetes hordája egyesül Hydra seregeivel, akkor ideje elszabadítani a Marvel sötét oldalát. The Hunterként a küldetésed, hogy győzelemre vezess egy igen valószínűtlen csapatot, amely tapasztalt szuperhősökből és veszélyes természetfeletti harcosokból áll. Vajon olyan legendák, mint Doctor Strange, Iron Man és Blade félre tudják tenni az ellentéteiket egy apokaliptikus veszély fenyegetése esetén? Ha meg akarod menteni a világot, akkor szövetségeket kell kötnöd és csatába vezetned őket a legendás Midnight Sunsként.

 

Egy seregnyi fejleszthető karakterrel és készséggel lehetőséged van a saját, egyedi The Hunter verziódat megalkotnod, és eldöntheted, hogyan küldöd vissza Lilith seregét az alvilágba.

 

A MARVEL'S MIDNIGHT SUNS EGY TAKTIKAI-RPG, AMELY A MARVEL SÖTÉTEBB OLDALÁN JÁTSZÓDIK.

 

Egy új és testre szabható Marvel karakterként vezess egy csapatnyi természetfeletti Super Hero-t, akik egyre növekvő istentelen fenyegetéssel néznek szembe. Élj át egy páratlan taktikai Marvel játékot. Harcolj lelkesen, alkoss stratégiát okosan és vezesd a Marvel szuperhősök érdekes kombinációjú csapatát, hogy megmentsd a világot a felemelkedő sötétségtől.

 

HARCOLJ ÉS TERVEZZ, MINT EGY SZUPERHŐS A MARVEL UNIVERZUM LEGSÖTÉTEBB ELLENSÉGEI ELLEN.

 

Jellemzők

 

 • TAPASZTALD MEG A MARVEL SÖTÉTEBBIK OLDALÁT. Emelkedj fel Lilith és az alvilági serege ellen, miközben átélsz egy személyes történetet, aminek középpontjában te állsz The Hunterként, a Marvel univerzum első, teljesen testre szabható hőseként. A bukott szövetségesekkel szemben állva a világ sorsa a tét. A te feladatod lesz, hogy felkelj a sötétség ellen!

 • VEZESD A MARVEL UNIVERZUM HŐSEIT. Harcolj pokoltűzzel a tűz ellen és vezess egy tapasztalt szuperhősökből és veszélyes természetfeletti harcosokból álló egészen valószerűtlen csapatot a The Avengers, az X-Men, a Runaways és még sok más sorozat és film szereplőiből. Állj ellen Lilith rontásának és szállj szembe a Marvel ikonikus és erőteljes karaktereinek bukott változatával, mint például Venommal, Sabretooth-tal vagy akár a Hulkkal!

 • HARCOLJ, GONDOLKODJ ÉS ÉLJ, AKÁR EGY SZUPERHŐS. A legendás stúdiótól, a Firaxis Gamestől egy taktikai RPG-t kapunk, ahol úgy harcolsz és dolgozol ki stratégiát, mint egy szuperhős! Hozd létre a tökéletes osztagot és szabd testre a készségeiket, erejüket és támadásaikat, hogy pusztítást végezz a csatatéren. Éld a szuperhős életet az Abbey-ben, a te saját misztikus, titkos bázisodon és mélyítsd el a személyes kapcsolataid a harctéren kívül.

*A prémium skineket csak a megegyező játékbeli karakterrel lehet használni. A karakterek megnyitása szükséges lehet.